2017.03.17

A húrszállítás Múzeuma az Ekofesztiválon nyílik meg

A második 2017 július 1.-én megtartandó Ekofesztiválon történik meg a régen várt Húrszállítási Múzeum megnyitása. A kiállított tárgyak legnagyobb része a SkyWay innovatív technológia története különböző fejlődési fázisaiból származnak.

Különleges helyet kapnak a befektetők nevei akiknek köszönhetően az EkoTechnoPark építkezése is lehetővé vált.

A befektetők – az ide vonatkozó nyilvántartásban megtalálható – neveit tartalmazó táblácskák már készülnek és a múzeum létrehozói számára ezek képezik a kiállítás legértékesebb részét.. A történelem elemei fontosak de a jelenlegi innovációnál mi lehetne fontosabb, hiszen e nélkül a történet csak halvány emlék maradna.

A feliratok méretei a befektetők projektbe tett fektetéseivel arányosak lesznek: az aki többet fektetett be – nagyobb betűket kap, az aki kevesebbet kisebbeket. De a legfontosabb – a befektetők közül senkiről nem feledkezünk meg és mindenki elfoglalja a helyét a világ innovációjának történelmében.

Korábban úgy volt, hogy a Húrszállítás Múzeumában csak azok nevei lesznek megtalálhatók, akiknek sikerült még a projekt null kilométere megnyitójáig befektetniük, de ezt lehetőséget mindenkinek meg akarjuk adni, aki ezt szeretné.

Ezért azok nevei, akik még 2016 április 16.-ig befektetnek a SkyWay projektbe, meg lesznek örökítve a Húrszállítás Múzeumában.

Ez nem véletlenül kiválasztott dátum, hiszen április 16.-a a SkyWay főkonstruktőrének születés napja. Mert neki köszönhető, hogy mindenki számára elérhetővé vált a befektetés ebbe az áttörést jelentő technológiai fejlesztésbe.

Hiszen Anatolij Eduardovics szándéka határozza meg a cégcsoport fejlesztésének stratégiáját fennállásának egész ideje alatt. Így például Junitszkij meggyőződésének köszönhetően a SkyWayben soha nem lesz újabb befektetői résztulajdon kibocsátás, amely leértékelné a korábban már megszerzett csomagok értékét, úgy ahogy ezt Zuckerberg új részvények kibocsátásával megtette, – egyszerűen felhígítva a saját társai tulajdonrészét.

A főkonstruktőr lépéseinek és döntéseinek eredménye a SkyWay cégcsoport meggyőző fejlődése.   A befektetési határidő azok számára történő kitolása, aki még be szeretnék írni a nevüket a „történelem kőtábláira” – egy ezek közül a lépések közül.