2016.08.12.

„Csináld meg Rod!” Az Ausztráliában végzett munkák összegzése, és egy interjú Rod Hookkal!

A SkyWay Ausztrália vezetője Rod Hook az interjújában beszámol az eredményekről, és beszél a perspektívákról  az Ausztrál régióban, amit a húrtechnológiai szállítás elterjesztése jelentet.

1.) ” Jól fogadták az UNLEY út, infrastruktúra és fenntarthatóság tanácsában a prezentációmat. Nagyon tetszett nekik az az illusztráció, ahogy megmutattuk nekik, hogyan is nézhetne ki UNLEY-ben az utcakép a SkyWay-jel. Teljesen támogatták az erőfeszítéseinket és a város polgármestere még egy SMS-t is küldött utána nekem, hogy: ” Csináld meg Rod ! Nekünk nagyon tetszik ez a jövőkép! és amit csinálsz !”

2..)” A Flinders egyetem kapcsán is töretlenül folytatódnak a munkák. Egy több szintes épületet terveznek az északi állomásnál amelyben alul 5 szinten autóparkolók lennének illetve kereskedelmi célú üzlethelyiségek valamint diákszállások. A tervezett épület legfelsőbb szintjén lenne a SkyWay állomás.
Úgy gondolom 2018 közepére lesz meg a teljes épület finanszírozási jóváhagyása és akkor kezdik el alapozni az épületet is.Folytatjuk a tervezési munkánkat és készek vagyunk a feszítőállomás lehető leggyorsabb betervezésére az épületbe”

A további részleteket angol nyelven a site-unkon olvashatják:

http://rsw-systems.com/new/make-it-happen-rod