2016.08.25.

A pályastruktúra gyártási technológiájának a bevizsgálása gyakorlatilag befejeződött.

A SkyWay forgatócsoportja visszatért a „Sztrojprogressz” RT-től, ahol a „Húrtechnológiák” ZRT és az említett gyár munkatársainak közös erőfeszítéseivel kidolgozták a városi és gyorsforgalmi SkyWay vonalak pályagyártásának technológiai folyamatait.

A cég építkezési acél vázszerkezetek és vasbeton elemek gyártásához szükséges segédeszközök előállítására szakosodott. A vállalkozás a gyártósorain a legmodernebb berendezésekkel: azaz függőleges és vízszintes CNC vezérlésű megmunkáló központokkal, plazmavágó berendezésekkel, univerzális maró- és esztergagéppel, különböző lemezacélok és acélidomok megmunkálásához alkalmas szalagvágó gépekkel, élhajlító berendezésekkel valamint festő-szárító kamrákkal és sok egyéb modern berendezéssel rendelkezik.

Az innovatív SkyWay húrtechnológia pályaszerkezetének legyártására, a termelés fent vázolt magas fokú technikai ellátottsága, valamint a magasan képzett munkatársak megléte szolgáltatott alapot ahhoz, hogy a „Sztrojprogressz” RT az alvállalkozók sorába léphetett.

Felhatalmazást kaptunk, hogy bejelentsük minden partnerünknek: a SkyWay pályaszerkezetének gyártása sikeresen folyik, a forgatással egyidejűleg a vállalatnál tervezői felügyelet volt folyamatban, ami megelőzi a sorozatgyártást.
Andrej Kuchta, az alvállalkozó cég főtechnológusa, valamint Dmitrij Hormas a „Húrtechnológiák” Zrt mérnök-technológusa tájékoztatják Önöket a közös munkáról, valamint a tervezett gyártási és szerelési munkálatok határidejéről.