2016.08.01

VAJON MILYEN LESZ A JÖVŐ INFRASTRUKTURÁLIS BERENDEZKEDÉSE A 6 MŰSZAKI TECHNOLÓGIA KORSZAKBAN?

A SkyWay szerepéről a világunk jövőbeli felépítésnek formálásában.

Interjú Szergej Anatolievics Szibirjakovval, – az ismert orosz közéleti személyiséggel, politikus közgazdásszal, a társadalmi makrofolyamatok kutatójával.

A beszélgetésben az elmúlt évtizedek elégtelen mennyiségű infrastrukturális befektetéseinek kérdései kerülnek terítékre.
Ahogy a meghívott vendég is csatlakozott számos jelentős közgazdász által kifejtett véleményhez – ami nem más, minthogy ezek az elmaradt beruházások a gazdasági fejlődésnek is gátat jelentenek és csökkentik az országban élő emberek számára a megélhető életminőséget.

(Oroszországban az elmúlt 150 évben kevesebb mint 100 ezer km vasutat és kevesebb mint 1 millió km közutat építettek, míg ez idő alatt az USA-ban 200 ezer km vasút és több mint 6 millió km közút épült ! – a ford megjegyzése az A. Borovszkij :”Junitszkij égi útja” c.könyv adatai alapján)

A nemrégiben a «McKinsey Global Institute» kiadványában publikált számítások szerint csak a prognosztizált világméretű fejlődési tervekhez meg kellene növelni a az infrastrukturális ( elsősorban szállítási) beruházások mértékét 2,5-3,3 trillió USD-ral évente és mindezt 2030-ig minden évben.
Sz.Szibirjakov kiemelte ezeket a lehetőségeket, amit egy ilyen konjunktúra a SkyWay szállítási technológia számára jelent.
A beszélgetés során nem csak a globális folyamatokról esett szó, hanem az egyes emberek életében a SkyWay és a Transnet (és hogy mi is ez…) korszakának beköszöntével megjelenő változásokról is.

Némi utalás történik arra is, hogy SkyWay 5.generációjával milyen szerepet fognak játszani a telefon, az óra, és a személyes utazási eszközök, valamint a ház az emberek életében és hogy az emberek hol fognak dolgozni és pihenni..