Az EcoTechno Park-ban folytatódnak a városi/gyorsforgalmi szakasz pályaszerkezeti felállítási munkálatok: a rácsos tartók felállítása az ütemterv szerint halad.
Jelenleg a szakemberek az útpálya első kilométerét szerelik. A tervezett pályaszakasz teljes hossza 16 kilométer.

Elkezdődnek az unibus tesztfutásai a városi/gyorsforgalmi pályaszakasz első kilométerén még az acélhúrok síntesten belül történő kifeszítése nélkül – hasonlóan a könnyített séta szakaszához. Ez lehetőséget nyújt a pályaszerkezet jellemzőinek, valamint a szerelvény viselkedésének minden lehetséges állapotában történő részletes tanulmányozásához.

Eközben a könnyített városi szakaszon elkezdett gördülő állomány és pályaszerkezeti próbaüzem, a normál üzemmódban folytatódik. A szállítási rendszer vizsgálata során kapott eredmények teljes mértékben alátámasztják az előzetes tervszámításokat.
Már a jelenlegi fázisban is megállapítható a pályaszerkezet soha nem látott szilárdsági tartaléka és a futómű stabil működése, ami lehetővé teszi az utasok részére a magas komfortszint biztosítását 60 km/h sebességgel még úgy is, hogy a pályaszerkezet nincs megfeszítve a névleges értékre.

Részletek a honlapunkon:
http://rsw-systems.com/news/ekotehnopark-skyway-montazh-ispytaniya-pervye-rezultaty