2016.07.26

A SkyWay startup program töretlenül halad a fizikai megvalósítás útján!

Ennek kézzelfogható bizonyítéka, hogy 2016 Szeptember 23-26.-án Berlinben az INNOTRANS kiállításon már fizikai valójukban is bemutatják a működő UNIBUS és UNIBIKE prototípusokat!
A világ szakmai és utazó közönsége beleülhet ezekbe a modellekbe és akár be is programozhatja azokat. Ezzel már abszolút kézzelfogható közelségben érezheti az új szárazföldi közlekedési SkyWay húrtechnológiát, ami minden tekintetben jobb műszaki, gazdasági, ökológiai, baleset-biztonsági és megtérülési mutatói miatt törvényszerűen átveszi a stafétát minden más szárazföldi közösségi és áruszállítási szállítóeszköztől !

A bemutató egy olyan fegyvertény, ami minden eddig még esetleg kétkedőt meggyőz arról, hogy a húrtechnológia modern, már kivitelezhető, telepíthető és alkalmazható formájában is létezik!

Néhány hete a Húr technológiák Zrt felavatta a legújabb nagyméretű csarnokát is, amely a további prototípus szerelvények 1:1 életnagyságú összeszerelésének ad majd otthont.
Mindez azt jelenti, hogy a SkyWay abszolút piacképes 4. generációja is testet öltött már és követeli meghatározó, világformáló helyét a mindennapi közlekedésünkben!

Ezt követően 2016 októberében pedig átadják a SkyWay Természetbarát Bemutató és Prototípus Tesztpark első városi és nagysebességű szakaszát, ahol a Berlinben kiállított UNIBUSZ szerelvény már elkezdi a tesztköreit, hogy megszerezze a típusbizonylatait, ami előfeltétele a világpiacra lépésének.
Ehhez már most júliusban állnak a feszítőállomások és a 30. héten már betonszereléssel is végeznek, ami előfeltétele a városi szakasz fémszerkezeti sínrendszer szerelési munkálatai megkezdésének. A 72 tonna finn acélból és a 24 tonna/cm2-es szakítószilárdságú elemi sodronyszálakból készülő sínek és szerkezeteinek előkészítési munkálatai, már a SkyWay beszállítóknál is gőzerővel zajlanak, hogy a szabadtéri végszerelési munkálatok is mielőbb elkezdődhessenek.

2017 januárjára pedig elkészül a 3 km-es könnyű városi szakasz és a 1,5 km-es teherszakasz is, amiken további újabb szerelvénycsaládok típusengedélyeinek megszerzése történik majd meg.
Az ehhez szükséges munkálatok is a tervezett ütemben haladnak. Már szépen épülnek a könnyű városi szakasz fordítóállomásainak betonszerkezetei és állnak a 3 km-es városi útpálya egyik oldali, másfél kilométeres szakaszának tartóoszlopai. Ugyancsak elkezdődtek már pár hete a 1,5 km-es tehervonal földmunkálatai is.
Ez az alapja annak, hogy az év végére ezek a szakaszok is átadhatóvá váljanak és megkezdődhessenek rajta az újabb szerelvénytípusok tesztelési munkálatai és típusbizonylataik megszerzésének adminisztratív lépései.

A teljes 15 km-es SkyWay gyors szakasz pályája és a nagysebességű szerelvény elkészülte pedig 2017 év végére várható.

Már igazán nem sok idő maradt hátra!

Folyamatosan zárulnak le a lehetőségek és változnak a diszkontok!

Néhány hónapon belül már elkészül a projekt első szárnyvonala !

Minden építkezési fázisváltással csökkennek a pü-i sokszorozási lehetőségek.
Másfél hónapja még a mostani diszkont kétszereséért lehetett tulajdonhoz jutni és egy hónapon belül már csak mai feléért… Ne késlekedj!

Tudj meg többet a projektről, támogasd szándékoddal és pénzügyi lehetőségeiddel ,
hogy részese és haszonélvezője lehess a mihamarabbi sikerének!

Nézd meg a magyar nyelvű videókat is, mert egy kép többet ér 1000 szónál! Hát még egy videó!