2016.08.15

SkyWay a befektetők és startup vállalatok nemzetközi üzleti platformján!

A múlt héten  a SkyWay bekapcsolódott a svájci székhelyű InnMind (INNOvative MINDed COMmunity) nemzetközi platform honlapjának startup adatbázisába.

Az InnMind üzleti hálózata lehetőséget teremt a startup saját ötletek közismertté tételével a befektetések megtöbbszörözésére az új befektetők, információs és stratégiai partnerek körében.

Az Inn Mind platform összeköti egymás közt a a startup alapítókat, a közösségi és egyéni befektetőket, az innovációk gyakorlati bevezetésére szakosodott cégeket valamint a kutatókat, szakértőket és tudósokat.

Az InnMind magába foglalja az innovációs technológiák adatbázisát, az innovációs szektorban, a trendek elemzésének platformját, valamint az innovációs szférában működő szakemberek szociális hálózatát.

A platform hivatalos oldala „startup” részlegében megtalálható a SkyWay projekt rövid leírása, ami tartalmazza a rövid leírást, a szellemi tulajdona státuszát, annak jellemzőit, a keresett befektetések mértékét és az üzlet értékelését: (http://innmind.com/startups/996)

Bővebben itt olvashatsz még e témában:
http://rsw-systems.com/new/skyway-on-international-business-platform